PALVELUT

Kirjanpito

Teemme kirjanpitoa ja muita taloushallintopalveluja kaikenkokoisille yrityksille. Käytössämme on modernit, sähköiset välineet, mutta käytämme niitä Sinun ehdoillasi.

Palkanlaskenta

Olipa laskettavia palkkoja paljon tai vähän, me hoidamme ne. Voit nostaa yrittäjänä palkkaa satunnaisesti ja antaa meidän hoitaa siihen liittyvät rutiinit. Jos taas työllistät useita työntekijöitä ja maksat heille palkkoja työehtosopimusten mukaisesti, voit antaa nekin meidän hoidettavaksemme. Tulemme mielellämme myös laskemaan palkat Sinun yritykseesi.

Palkanlaskenta

Olipa laskettavia palkkoja paljon tai vähän, me hoidamme ne. Voit nostaa yrittäjänä palkkaa satunnaisesti ja antaa meidän hoitaa siihen liittyvät rutiinit. Jos taas työllistät useita työntekijöitä ja maksat heille palkkoja työehtosopimusten mukaisesti, voit antaa nekin meidän hoidettavaksemme. Tulemme mielellämme myös laskemaan palkat Sinun yritykseesi.

Tilinpäätökset

Kirjanpitopalveluumme kuuluu tietenkin vuosittaisen tilinpäätöksen ja veroilmoituksen laatiminen kunkin yhtiömuodon vaatimusten mukaisesti. Teemme halutessasi myös yhtiömuotosi mukaiset voitonjakolaskelmat ja pöytäkirjat valmiiksi.
Palvelemme mielellämme myös niitä yrityksiä ja muita toimijoita, jotka tarvitsevat toiminnastaan vain kerran vuodessa tehtävän kirjanpidon, tilinpäätöksen ja veroilmoituksen. Kenenkään yritys ei ole meille liian pieni. Ota rohkeasti yhteyttä.

Yrityksen perustaminen ja lopettaminen

Oletko perustamassa yritystä tai harkitset yrityksen perustamista? Me autamme mielellämme. Yrityksen lopettaminenkin onnistuu meidän kauttamme.
Voimme yhdessä pohtia juuri Sinun tarpeisiisi sopivan yhtiömuodon valintaa ja täyttää yhdessä yrityksen perustamisasiakirjat.
Kerromme mielellämme kaiken, mitä tiedämme ja mitä Sinä haluat tietää yrityksen taloushallintoon liittyvistä asioista.

Kevytyrittäjyys

Kevytyrittäjyys tuntuu nyt olevan kovasti muodikasta.  Entä, jos ryhtyisit kevytyrittäjäksi tilitoimistossa?  Kun liiketoimintasi vakiintuu, voit koska tahansa vaihtaa kevytyrittäjyyden ”oikeaan” yrittäjyyteen ja tilitoimistoasiakkuuteen.

Halutessasi me perustamme Sinulle y-tunnuksen ja veloitamme 5% maksettujen laskujesi verottomasta hinnasta.  Ostolaskusi ja –kuittisi voit kuvata kätevällä kännykkäsovelluksella kirjanpitoon, jossa me tiliöimme ne ja hoidamme alv-ilmoituksesi yms. kirjanpitoon liittyvät tehtävät puolestasi.  Neuvojakin voit kysyä samaan hintaan aina, kun tulee kysyttävää.

Toimialaosaamista taloushallintoon!

Vuosien myötä meille on kertynyt kokemusta monista toimialoista.

Metalliala, konepajateollisuus

Olemme tehneet yhteistyötä metallialan yritysten kanssa pitkään.  Hankinta- ja alihankintaketjut, laskutuskäytännöt yms.  ovat tulleet tutuiksi.  Samoin työehtosopimukset ja niiden soveltaminen palkanlaskennassa.

Taksit ja muut kuljetusliikkeet

Takseja asiakaskunnassamme on ollut alusta asti.  Olemme perehtyneet autonvaihtoon liittyviin käytäntöihin, autoilijatilityksiin, alan palkkauskäytäntöihin yms.  Kesällä 2018 voimaan tulleen lakimuutokset vaikutukset ovat myös tulleet jo tutuiksi.

Taksien lisäksi asiakaskunnassamme on erilaisia muita kuin henkilökuljetuspalveluja tarjoavia yrityksiä.

Kauneudenhoito- ja hyvinvointiala

Meillä on alusta asti ollut asiakkaina erilaisia kauneus-  ja terveysalan yrityksiä, kuten kampaajia, hierojia, kosmetologeja jne.   Alalle tyypilliset vuokratuolisopimukset, ovat  meille tuttuja.  Samoin alalla käytettävät ajanvaraussovellukset ja niiden raportoinnit.

Erilaisia terapeutteja asiakkainamme on useita, mm. puheterapia, psykoterapia jne.

Siivouspalvelut, kiinteistönhoito ja kotipalvelut

Alan palkkaus ja toimintatavat ovat meille tuttuja jo vuosien takaa.

Rakentaminen, maanrakennus ja urakointi

Rakennusalan palkkauskäytännöt poikkeavat monessa suhteessa muista toimialoista.

Urakointitoimiala on tullut tutuksi myös alan tietojärjestelmien kehittämisen myötä.

Hotelli- ja ravintolatoimiala

Asiakaskunnassamme on erilaisia ravintoloita ja yksityisiä hotellitoimijoita.  Tämänkin alan palkkauskäytännöt ovat tuttuja meille.

Media-ala

Erilaiset media-alan toimijat edustavat merkittävää osaa asiakaskunnastamme.  Asiakkaamme tuottavat videoita, ääntä, tekstiä, pelejä jne.

Kaupanala

Asiakkainamme on sekä päivittäistavarakaupan, että erikoistavarakaupan yrityksiä.  Kaupan alan palkkaus ja jopa työvuorosuunnittelu ja muut alan käytännöt ovat meille tuttuja.

Tukkukaupan toimintaan olemme päässeet tutustumaan myös näiden alojen tietojärjestelmäkehityksen kautta.

Asiakaskunnassamme on paljon myös omaan lukuunsa toimivia myyntiedustajia.

Yhdistykset

Teemme kirjanpitoa, jäsenmaksulaskutusta yms. palveluja myös yhdityksille.

Lisäksi teemme taloushallintoa myös seuraaville toimialoille: alkutuotanto, sijoitustoiminta, käsityöala, käännöspalvelut ja tulkkaus.

Soita meille heti 040 8517900 tai laita sähköpostia osoitteeseen tamkotek@tamkotek.fi

Odotamme innolla työskentelyä kanssanne!

Valikko